Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Ernstig ongeluk met attractie in Bobbejaanland

28-10-2017, 16.04 uur

Een 67-jarige man is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Bobbejaanland. Hij viel enkele meters naar beneden toen hij in de attractie Aztek Express wilde stappen, een soort rupsbaan.

Dat bevestigt een woordvoerster van het Vlaamse pretpark aan Looopings. Het slachtoffer kwam tussen twee gondels van de attractie terecht. De Antwerpenaar is in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens de politie is hij nog in levensgevaar.

De voorlichtster zegt niet te weten hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. "Dat is voor ons echt nog een raadsel. Wij vinden het moeilijk om het hele verhaal te reconstrueren. De attractie was in ieder geval veilig." De molen is gesloten voor onderzoek.

Aztek Express werd gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides. De opening vond plaats in 1996.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be