Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Tegenvaller voor Attractiepark Rotterdam: eerste attractie veel later open

27-10-2017, 11.46 uur

De eerste attractie van het nieuwe Attractiepark Rotterdam gaat veel later open dan gepland. Restauranttoren UfO had eigenlijk op 1 oktober af moeten zijn. Eerder deze maand werd de opening al uitgesteld tot "medio november". Nu is duidelijk dat bezoekers waarschijnlijk geduld moeten hebben tot half januari volgend jaar.

"Door onvoorziene omstandigheden wordt de opening van het restaurant uitgesteld tot medio januari 2018", schrijft ondernemer Sander van Oyen in een verklaring op de website van UfO.

"We willen onze gasten natuurlijk ontvangen in een restaurant waar alles tot in de perfectie geregeld is. We hebben wat langer de tijd nodig om de spreekwoordelijke punten op de i te zetten."

Volgens het AD zijn de inrichting en de sprinklerinstallatie de voornaamste pijnpunten. Bovendien is de benodigde omgevingsvergunning nog niet rond. De bouw van de toren kostte ruim 3 miljoen euro. Bezoekers kunnen straks eten en drinken op ruim veertig meter hoogte.

Attractiepark Rotterdam, gelegen op het terrein van een oude afvalcentrale, is een initiatief van zakenman Hennie van der Most. In 2020 moeten alle attracties af zijn.

Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be