Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Apenheul

Apenheul vanaf zondag een uur eerder dicht

28-10-2017, 19.00 uur

Apenheul gaat vanaf morgen een uur eerder dicht dan gewoonlijk. Vanwege de wintertijd sluit het Apeldoornse dierenpark van zondag 29 oktober tot en met zondag 5 november al om 16.00 uur in plaats van 17.00 uur.

In de nacht van zaterdag op zondag gaat de klok een uur terug. "Het begint dan eerder te schemeren en dus gaan de apen eerder naar binnen voor de nacht", laat het park weten. "Daarom sluiten wij onze deuren in deze periode een uurtje eerder."

Het seizoen van Apenheul loopt tot en met 5 november. 's Winters zijn alleen de zakelijke locaties geopend, voor congressen en evenementen. Vanaf zaterdag 14 april 2018 zijn bezoekers weer welkom.

Meer Apenheul
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be