Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Billund Resort

Legoland bouwt nieuw hotel van 25 miljoen euro

25-10-2017, 15.31 uur

Het Deense prepark Legoland Billund investeert ruim 25 miljoen euro in een nieuw hotel. In het voorjaar van 2019 opent Castle Hotel, vormgegeven als een gigantisch kasteel. Het complex van 142 kamers staat in het teken van ridders, tovenaars en prinsessen. Vandaag kwamen de eerste ontwerpen naar buiten.

"We willen gezinnen met kinderen volledig kunnen onderdompelen in de wereld van Lego", zegt directeur Christian Woller. "Met deze nieuwe topaccommodatie leggen we de lat zeer hoog. Onze gasten zullen het gevoel krijgen dat ze echt in een kasteel slapen."

Er komen 710 bedden, verdeeld over twee gebouwen met twee verdiepingen. Daarnaast worden er een binnenspeelplaats, een buitenspeeltuin en een restaurant met driehonderd zitplaatsen gerealiseerd.

Het Deense attractiepark had al een hotel met 223 kamers - Hotel Legoland - en een vakantiepark met de naam Legoland Holiday Village. De bestemming is eigendom van de Britse groep Merlin Entertainments, net als de Legoland-parken in Duitsland en Groot-Brittannië.



Meer Legoland Billund Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be