Legoland Billund Resort

Legoland bouwt nieuw hotel van 25 miljoen euro

25-10-2017, 15:31 uur | Reacties

Het Deense prepark Legoland Billund investeert ruim 25 miljoen euro in een nieuw hotel. In het voorjaar van 2019 opent Castle Hotel, vormgegeven als een gigantisch kasteel. Het complex van 142 kamers staat in het teken van ridders, tovenaars en prinsessen. Vandaag kwamen de eerste ontwerpen naar buiten.

"We willen gezinnen met kinderen volledig kunnen onderdompelen in de wereld van Lego", zegt directeur Christian Woller. "Met deze nieuwe topaccommodatie leggen we de lat zeer hoog. Onze gasten zullen het gevoel krijgen dat ze echt in een kasteel slapen."


ZIE OOK: Droom komt uit: Nederlandse pretparkfan ontwerpt achtbaan voor Legoland

Er komen 710 bedden, verdeeld over twee gebouwen met twee verdiepingen. Daarnaast worden er een binnenspeelplaats, een buitenspeeltuin en een restaurant met driehonderd zitplaatsen gerealiseerd.

Het Deense attractiepark had al een hotel met 223 kamers - Hotel Legoland - en een vakantiepark met de naam Legoland Holiday Village. De bestemming is eigendom van de Britse groep Merlin Entertainments, net als de Legoland-parken in Duitsland en Groot-Brittannië.ZIE OOK: Tientallen bezoekers Legoland getroffen door besmettelijk virus

Reacties