Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Bekende stuntman wil eigen pretpark beginnen

25-10-2017, 14.12 uur

Een beroemde 87-jarige stuntman heeft plannen voor een eigen pretpark. Rémy Julienne, die meewerkte aan meer dan 1400 films, wil een attractiepark ontwikkelen in Frankrijk. Dat heeft hij afgelopen weekend onthuld op een bijeenkomst.

Julienne is bekend van blockbusters als The Italian Job, The Da Vinci Code en Taxi 2. Bovendien was hij verantwoordelijk voor de stuntscènes in zes James Bond-films, waaronder GoldenEye, Licence to Kill, For Your Eyes Only en Octopussy. Daarnaast deed Disneyland Paris een beroep op hem voor de stuntshow Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular in 2002.

Het pretpark van Julienne zou volledig in het teken staan van actiefilms. "Ik heb de ideale locatie al gevonden, in het noorden van de regio Bourgogne-Franche-Comté." Een plaatsnaam noemde de bejaarde stuntman niet. "Ik hoop dat investeerders en ambtenaren willen meewerken. Ik ben vastbesloten om dit project te laten slagen."

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be