Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Superfan Europa-Park verrast met bijzondere brief

23-10-2017, 18.50 uur

Een superfan van het Duitse attractiepark Europa-Park heeft een bijzondere boodschap ontvangen. Yannick Brunner (18) uit Zwitserland had aangekondigd dat hij het pretpark binnenkort voor de vijftigste keer zou gaan bezoeken. Naar aanleiding daarvan kreeg de knul een persoonlijke brief van Roland Mack, de eigenaar van Europa-Park.

We verheugen ons erop om jou als 18-jarige toegewijde fan al voor de vijftigste keer te mogen begroeten", schrijft de grote baas in een brief. "We zijn blij dat je ondanks je kleine budget elke keer weer de tijd vindt om helemaal vanuit Zwitserland naar ons toe te komen."

Mack heeft de Zwitser uitgenodigd voor een drankje en een persoonlijk gesprek in een bar in één van de hotels van Europa-Park. Ook krijgt hij een aandenken aan de overdekte achtbaan Eurosat, die komende winter afgebroken en opnieuw gebouwd wordt.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be