Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bezoeker Walibi Holland tegen de grond geslagen

23-10-2017, 17.59 uur

In Walibi Holland is afgelopen zondag een bezoeker mishandeld. Een jongen van in de twintig werd op klaarlichte dag tegen de grond geslagen. Dat melden ooggetuigen aan Looopings.

"De jongen was onder invloed van alcohol en gedroeg zich irritant", vertelt een omstander. "Een andere bezoeker ramde hem vervolgens neer." Het incident gebeurde voor de kartbaan, op het pad tussen lanceertoren Space Shot en achtbaan Goliath.

Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis gebracht te worden, bevestigt een woordvoerder van het pretpark. "Deze persoon is door ambulancepersoneel overgedragen aan de EHBO-post van Walibi zelf", zegt hij. Over de dader is niets bekend.

Tijdens de drukbezochte Halloween Fright Nights bevindt er zich een kleine politiepost op het park. Ook is er permanent een ambulance aanwezig.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be