Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Phantasialand

Meer dan 50 procent korting op entreekaarten Phantasialand

23-10-2017, 23:57 uur | Reacties

Phantasialand verkoopt entreekaarten met ruim 50 procent korting. Normaal gesproken kost een ticket voor winterevenement Wintertraum 42 euro per persoon. Wie online toegangsbewijzen bestelt voor een bezoek op vrijdag 24 of zondag 26 november, betaalt minder dan de helft. Een kaartje kost dan nog maar 19 euro.

En er zijn meer 'bespaardagen'. Voor zaterdag 25 november, woensdag 10 januari, donderdag 11 januari en vrijdag 12 januari worden tickets verkocht voor 22 euro. Wie ervoor kiest om zaterdag 2 of zondag 3 december langs te komen, kan toegangskaarten aanschaffen voor 25 euro per stuk.

ZIE OOK: Wees er snel bij: 50 procent korting op entreekaarten Efteling

De kortingskaarten zijn verkrijgbaar in de officiële webshop van Phantasialand. Het aantal beschikbare tickets is beperkt.

Tijdens Wintertraum zijn in principe alle attracties in het Duitse pretpark geopend, behalve wildwaterbaan River Quest en splash battle Wakobato. 's Avonds wordt de slotshow The Magic Rose - Spirit of Light opgevoerd, met afsluitend vuurwerk.

Vanwege de religieuze feestdag Totensonntag is er op 26 november tot 18.00 uur geen muziek te horen in het park. Ook zullen er tot die tijd geen shows zijn.

ZIE OOK: Korting op vakantiepark Disneyland Paris na klachten

Reacties
Bijdrage