Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Vliegveld Twenthe

Nieuw horrorevenement op Vliegveld Twenthe: 'Pure angst'

23-10-2017, 21.40 uur

Zijn Halloween-spookhuizen niet eng genoeg? Een nieuw 18-plus-horrorevenement op Vliegveld Twenthe in Enschede is bedoeld voor waaghalzen die écht nergens bang voor zijn. Heldhaftige bezoekers van Screamworld doen mee aan een missie waarbij ze "grenzen verkennen en nachtmerries overwinnen", meldt de organisatie.

Het achtergrondverhaal draait om een commandant die is verdwenen tijdens de ontwikkeling van een geheim superwapen, half mens en half machine. Deelnemers betreden een militaire basis waar ze op zoek gaan naar de commandant. De bedenkers spreken over "een levensechte adrenaline-experience".

"Het wordt een extreme ervaring die draait om pure angst, inclusief verbaal geweld en fysiek contact", vertelt Stijn Oude Vrielink van Vliegveld Twenthe. "Deelnemers zullen vies en nat worden. Ze moeten de organisatie vrijwaren van mogelijk letsel. Er wordt geklommen, gevochten en geschoten."

Screamworld vindt plaats op zaterdag 4 november van 19.00 tot 23.00 uur. Een bezoek duurt ongeveer een uur. De missie zelf neemt twintig minuten in beslag. Meedoen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via de website screamworld.eu.

Het angstaanjagende evenement werd ontwikkeld door de Leisure Expert Group. Bierbrouwer Grolsch is de hoofdsponsor. Als het initiatief een succes blijkt, keert het volgend jaar terug.

Meer Vliegveld Twenthe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be