Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gezellige drukte in Walibi tijdens eerste Halloween-avond op donderdag

20-10-2017, 14.45 uur

De allereerste Halloween Fright Night in Walibi Holland op een donderdag was een succes. Tot nu toe vierde het pretpark alleen Halloween op vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Dit jaar konden horrorfans voor het eerst ook op de donderdag in de herfstvakantie terecht.

"We zijn erg tevreden over de bezoekersaantallen, er was gezellige drukte", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Het was de eerste keer dat we een Halloween Fright Night organiseerden op donderdag. Goed om te zien dat ook deze avond aansloeg."

De wachttijden bij de achtbanen bedroegen dertig minuten tot ongeveer een uur. Halloween-attractie Below was zelfs helemaal uitverkocht.

De Halloween Fright Nights vinden nog plaats op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met 29 oktober. Nieuw dit jaar zijn rioolspookhuis Below en themagebied Eddie's Area. Het bestaande spookhuis Haunted Holidays kreeg een make-over.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be