Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Veel schade door storm in Spaans pretpark PortAventura

18-10-2017, 20.50 uur

Een zware storm heeft veel schade aangericht in het Spaanse pretparkresort PortAventura World. Harde windstoten zorgden vanmiddag voor gevaarlijke situaties. Takken vlogen bezoekers om de oren en paden kwamen blank te staan. Op veel plekken waaiden bomen om.

"Alle attracties werden gesloten", vertelt Nederlander Joëll Keulers aan Looopings. Hij was tijdens het noodweer in het park in Salou. "Paden werden geblokkeerd door vallende bomen. Ook de stroom viel even uit."

In het dichtbegroeide themagebied Polynesia ontstond de meeste schade, blijkt uit foto's die op social media verschenen.

Eigenlijk zouden de attracties in PortAventura Park vandaag open blijven tot 19.00 uur. Het naastgelegen Ferrari Land sloot om 17.00 uur. Op de officiële social media-kanalen van PortAventura is nog niets te vinden over de storm en eventuele gevolgen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be