Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Hardloopwedstrijd door verblijven van leeuwen en tijgers

21-12-2017, 21.54 uur

In het Belgische themapark Bellewaerde wordt komend voorjaar een hardloopwedstrijd gehouden. Deelnemers van de zogeheten Ieper Trail krijgen op zondag 18 maart onder meer de kans om door de verblijven van de leeuwen en tijgers te rennen.

Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. "Het is meteen het eerste sportevenement ooit in het park", zegt een woordvoerster. De renners komen op plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek, waaronder dus enkele roofdierenverblijven. Men hoeft niet te vrezen: de beesten zelf worden binnen gehouden.

Inschrijven kan vanaf zaterdag 23 december. De eerste vijfhonderd deelnemers hebben de mogelijkheid om halverwege het zes kilometer lange parcours een ritje te maken in de nieuwe rodelachtbaan Dawson Duel. De organisatie rekent op minstens 2500 deelnemers.

Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be