Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Bobbejaanland

Producent van omstreden Bobbejaanland-show vaker in de fout

15-10-2017, 13:40 uur | Reacties

De producent van de nieuwe Halloween-show in Bobbejaanland, waarvan de soundtrack letterlijk gekopieerd blijkt te zijn uit Disneyland Paris, ging al vaker de fout in. Vorig jaar presenteerde het pretpark een Halloween-voorstelling waarvoor eveneens bekende Disneyland-nummers werden gestolen.

In 2016 konden bezoekers van Bobbejaanland kijken naar de Pumpkin Party. Oplettende kijkers herkennen de soundtrack van Halloween-show The Disney Villains Halloween Showtime (2007-2010) uit Disneyland Paris. De dansact eindigde met een kopie van het nummer Vive la Vie, bekend van de Halloween-parade Mickey's Halloween Celebration (2013-2016).

ZIE OOK: Bizar: Bobbejaanland kopieert parademuziek uit Disneyland Paris

Bobbejaanland werkt voor de omstreden shows samen met het Belgische entertainmentbedrijf Fabric Magic, opgericht door Thomas Van Goethem en Bart Van Oost. Choreograaf Van Oost ontkende gisteren tegenover Looopings dat hij leentjebuur heeft gespeeld bij Disneyland. Het bedrijf wil verder geen commentaar geven op de schaamteloze werkwijze.

Op de website van Fabric Magic valt ironisch genoeg te lezen dat Van Oost behoorlijk creatief is. "Als creatief bedenker en producer staat Bart ondertussen garant voor kwaliteit van het hoogste niveau, kenmerken die hij hoog in het vaandel draagt binnen Fabric Magic."ZIE OOK: Vijf spookhuizen tijdens Halloween in Bobbejaanland

Reacties
Bijdrage