Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man steelt veertien botsauto's

14-10-2017, 15.38 uur | Reacties

Een 44-jarige man uit het Belgische Sint-Truiden heeft het voor elkaar gekregen om veertien botsauto's te stelen. De veertiger reisde af naar een loods waar kermisattracties stonden opgeslagen. Hij kwam binnen door over een muurtje te klimmen.

Eind 2015 ging hij er met de botsauto's vandoor. De dief kon worden gepakt door de politie nadat hij zijn ongebruikelijke buit te koop aanbood op Facebook en verkoopsite tweehands.be, melden Vlaamse media.

De rechter in Tongeren heeft de man gisteren bij verstek veroordeeld tot negen maanden celstraf en een boete van 600 euro. De botsauto's zijn inmiddels terug bij hun rechtmatige eigenaar.

Meer kermis
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be