Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuwe Halloween-attractie in Toverland: Defeated

15-10-2017, 18:39 uur | Reacties

Het Halloween-seizoen van Toverland is dit weekend eindelijk losgebarsten. Eén van de belangrijkste nieuwigheden tijdens de populaire Halloween Nights is de walkthrough-attractie Defeated, gelegen in het themagebied bij houten achtbaan Troy.

Na zonsondergang maken bezoekers een wandeltocht door een onheilspellend, mistig oord met bloederige bewoners. Daar komen ze oog in oog te staan met ronddwalende verslagen krijgers uit de Trojaanse Oorlog, die zijn herrezen uit de dood.

ZIE OOK: Halloween in Toverland: vijf scare zones, twee spookhuizen en doolhof

De walkthrough heeft een aparte wachtrij en een ingang bestaande uit drie verschillende smalle, donkere gangen. Waaghalzen worden één voor één naar binnen gelaten door een brullende strijder.

De Halloween Nights vinden nog plaats op 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober 2017. Het attractiepark is dan geopend tot 23.00 uur. Naast de nieuwe walkthrough zijn er de spookhuizen Screaming Swamp en Villa Phobia, het doolhof Labyrinth of Hell en de scare zones Fiesta de los Muertos, Frozen Fears en DesTroy.ZIE OOK: Petitie tegen Halloween-reclames Toverland: 'Kinderen voelen zich niet meer veilig'

Reacties