Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling schakelt reserveringssysteem Python weer uit

14-10-2017, 20.50 uur | ReactiesFoto's: Bart van Iersel

Het nieuwe reserveringssysteem bij de Python in de Efteling staat tijdelijk uit. Aanleiding is een technische storing, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Daarom hadden Efteling-bezoekers vandaag geen Boarding Pass nodig om een ritje in de achtbaan te maken.

"Het systeem geeft op dit moment een foutmelding", zegt een voorlichtster. "We zijn druk bezig om dat op te lossen." Het is nog niet duidelijk wanneer de Boarding Pass weer in gebruik genomen kan worden.

De Efteling begon eerder deze maand met een twee maanden durend experiment waarbij gasten hun ritje in de Python vooraf moeten reserveren. Ze kunnen dan gratis een tijdslot kiezen met behulp van de Efteling-app of een kaartautomaat. Na afloop van de test wordt bepaald of het initiatief een blijvertje is.

Het was vandaag redelijk druk in de Efteling. De wachttijd bij de Python liep 's middags op tot dertig minuten.

Afgelopen week werd bekend dat het Boarding Pass-systeem is gehackt. Het lukte een ict-expert om een onbeperkt aantal tickets te reserveren, ook voor tijdsloten die eigenlijk vol zaten. Volgens de Efteling-woordvoerster heeft de storing daar niets mee te maken. Het attractiepark heeft de hacker intussen uitgenodigd voor een gesprek.Meer Efteling
Reacties