Attractiepark Toverland

Toverland zoekt nieuwe directeur

12-10-2017, 19:57 uur | Reacties

Altijd al de baas van een groot pretpark willen zijn? Attractiepark Toverland in het Noord-Limburgse Sevenum is op zoek naar een nieuwe commercieel directeur. Kandidaten moeten "stabiel, moedig, inspirerend en zichtbaar" zijn, staat in de vacaturetekst.

De commercieel directeur - onderdeel van het directieteam van Toverland - geeft leiding aan de afdelingen marketing en sales. Hij of zij moet veertig uur per week beschikbaar zijn. Er is hbo- of wo-denkniveau vereist, net als minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring op directieniveau.

ZIE OOK: Frisse wind door Toverland: directeur en twee managers weg

"Je bent verantwoordelijk voor bezoekersaantallen, entree-omzet per bezoeker en de omzet van events", luidt de omschrijving. "Je verzorgt verkoop- en marktanalyses, monitort trends en ontwikkelingen, interpreteert en rapporteert." Toverland belooft de nieuwe manager een "aantrekkelijk salaris".

Reageren kan door vóór 1 november je cv en motivatiebrief te sturen naar [email protected]

Toverland trok vorig jaar 683.000 bezoekers. De vorige commercieel directeur vertrok eind 2016. Caroline Kortooms is algemeen directeur sinds de opening in 2001. In 2018 opent het park een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied met een wing coaster, een waterattractie en een bedieningsrestaurant.

ZIE OOK: Unieke kans: stage bij ontwerpafdeling Toverland

Reacties