Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland zoekt nieuwe directeur

12-10-2017, 19.57 uur

Altijd al de baas van een groot pretpark willen zijn? Attractiepark Toverland in het Noord-Limburgse Sevenum is op zoek naar een nieuwe commercieel directeur. Kandidaten moeten "stabiel, moedig, inspirerend en zichtbaar" zijn, staat in de vacaturetekst.

De commercieel directeur - onderdeel van het directieteam van Toverland - geeft leiding aan de afdelingen marketing en sales. Hij of zij moet veertig uur per week beschikbaar zijn. Er is hbo- of wo-denkniveau vereist, net als minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring op directieniveau.

"Je bent verantwoordelijk voor bezoekersaantallen, entree-omzet per bezoeker en de omzet van events", luidt de omschrijving. "Je verzorgt verkoop- en marktanalyses, monitort trends en ontwikkelingen, interpreteert en rapporteert." Toverland belooft de nieuwe manager een "aantrekkelijk salaris".

Reageren kan door vóór 1 november je cv en motivatiebrief te sturen naar personeelszaken@toverland.nl.

Toverland trok vorig jaar 683.000 bezoekers. De vorige commercieel directeur vertrok eind 2016. Caroline Kortooms is algemeen directeur sinds de opening in 2001. In 2018 opent het park een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied met een wing coaster, een waterattractie en een bedieningsrestaurant.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be