Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Video: Beekse Bergen opent grootste zeezoogdierenverblijf van Europa

11-10-2017, 14.33 uur

In Safaripark Beekse Bergen is het grootste zeezoogdierenverblijf van Europa opengegaan. De zeven Californische zeeleeuwen in het Brabantse dierenpark hebben vanaf nu de beschikking over ruim 10 hectare aan water.

De zeeleeuwen werden afgelopen zomer al verwelkomd in de dierentuin, maar tot nu toe hadden ze alleen toegang tot hun vaste voeder- en schuilplaats. "De dieren zijn inmiddels allemaal gewend, waardoor de verzorgers het nu aandurfden ze alle watergangen in het Safaripark te laten ontdekken", zegt een woordvoerster.

Een aandoenlijke video toont hoe de nieuwsgierige dieren voor het eerst op ontdekkingstocht gaan. Bezoekers van het park kunnen de zeeleeuwen vanaf nu bewonderen vanaf de boot, tijdens het wandelen of bij een educatieve voederpresentatie op het strand aan de rand van het Kongoplein.



Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be