Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Belgisch pretpark toont zwaarste pompoen van Europa

11-10-2017, 13.54 uur

Bezoekers van een Belgisch pretpark kunnen dit najaar de zwaarste pompoen van Europa komen bekijken. Speciaal voor Halloween heeft attractiepark Bellewaerde in Ieper een pompoen van ruim duizend kilo op de kop weten te tikken.

De reuzenpompoen is afkomstig van een speciaal Europees kampioenschap voor reuzenpompoenen in Duitsland, waar de pompoen van 1011 kilo onlangs de eerste plaats behaalde. "Van bestuiving tot de oogst groeide de pompoen 112 dagen", zegt kweker Mathias Willemijns.

Het Halloween-seizoen Fiësta Mortal in Bellewaerde begint op zaterdag 14 oktober. Nieuw dit jaar is de scare zone Horror District met de twee betaalde spookhuizen Camping Corpse en Mortal Mine. Er zijn ook twee gratis spookhuizen - Freaky Forest en Hospital Fa(n)tal - en een show met de naam Love after Death.

Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be