Disneyland Paris

Korting op vakantiepark Disneyland Paris na klachten

10-10-2017, 23:38 uur | Reacties

Goed nieuws voor vakantiegangers die een verblijf geboekt hebben bij Villages Nature, het nieuwe vakantiepark bij Disneyland Paris. Omdat een deel van het park nog niet helemaal af is, krijgen gasten onverwachts 10 procent korting op hun boeking. Dat staat in een e-mail die deze week verstuurd is.

"Graag willen we u ervan op de hoogte brengen dat er tijdens uw verblijf nog afwerkings- en verfraaiingswerkzaamheden plaatsvinden", laat het park weten. "Om u tegemoet te komen voor dit eventuele ongemak, zullen wij u 10 procent van het totale boekingsbedrag terugstorten."

ZIE OOK: Foto's: nieuw vakantiepark Disneyland Paris geopend

Op internetfora en social media verschenen de afgelopen weken veel klachten van teleurgestelde gasten. Zij werden geconfronteerd met gesloten restaurants en onafgewerkte accommodaties.

Een groot deel van het park is wel gereed, benadrukt het management. "Meer dan 90 procent van onze infrastructuur en activiteiten zijn al geopend. We kunnen u een hele waaier aan activiteiten aanbieden."

Villages Nature is een samenwerkingsverband tussen Disneyland Paris en de Center Parcs Group. Het park, dat sinds afgelopen maand open is, bestaat uit de vijf themawerelden Aqualagon, BelleVie Farm, Lakeside Promenade, Extraordinary Gardens en Forest of Legends.

Vandaag vond de officiële openingsceremonie plaats in het bijzijn van de Disneyland-directie en de gerenommeerde Disney-ontwerper Joe Rohde.ZIE OOK: Opening van nieuw vakantiepark Disneyland Paris uitgesteld

Reacties