Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: veel werkzaamheden en afzettingen in de Efteling

10-10-2017, 20.58 uurBeeld: Cindy Vervuren

Sommige delen van de Efteling hebben deze maand veel weg van een bouwput. Op opvallend veel plekken in het attractiepark vinden momenteel werkzaamheden plaats, variërend van kleine klusjes tot groot onderhoud. Dat blijkt uit een fotoreportage van vaste bezoeker Cindy Vervuren.

Zo staan stukken van het Sprookjesbos vol met bouwhekken. De Sprookjesboom, Draak Lichtgeraakt en De Vliegende Fakir zijn niet te zien. De draak mist zijn onderkaak. Daarnaast wordt horecapunt Kleyne Klaroen verbouwd.

De Kleine Zweefmolen op het Anton Pieckplein is onaangekondigd gesloten. Vandaag werd ook bekend dat de Python deze week onverwachts enkele dagen dicht blijft. Verder kunnen bezoekers hinder ondervinden van werkzaamheden bij Het Volk van Laaf, de Gondoletta, de Game Gallery, Fata Morgana en Aquanura. Als het regent, is de kans groot dat de Bob wordt gesloten.

De Speelweide is niet toegankelijk vanwege de bouw van de overdekte ijsbaan voor de Winter Efteling, die op 13 november begint.

Op de officiële onderhoudskalender van de Efteling worden alleen de Python en De Vliegende Fakir vermeld.





































Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be