Attractiepark Rotterdam

Opening van eerste attractie in Attractiepark Rotterdam uitgesteld

11-10-2017, 18:15 uur | Reacties

De opening van de eerste attractie in het nieuwe Attractiepark Rotterdam is minstens een maand uitgesteld. Eigenlijk zou het 42 meter hoge draaiende restaurant UfO op zondag 1 oktober in gebruik genomen worden. Dat wordt nu "medio november", laat mede-initiatiefnemer Sander van Oyen aan Looopings weten.

"Er zijn wat onvoorziene zaken aan het licht gekomen", legt de ondernemer uit. "We hebben nog wat tijd nodig om de puntjes op de i te zetten." Het management neemt contact op met mensen die al een reservering hadden voor deze maand.


ZIE OOK: Dit is de eerste attractie van Attractiepark Rotterdam

Van Oyen noemt zijn nieuwe restaurant "de leukste eetattractie van Nederland". Bezoekers kunnen straks gebruikmaken van ontbijt-, lunch-, high tea- en gourmetarrangementen in buffetvorm, voor 25 tot 45 euro per persoon. De prijzen zijn inclusief frisdrank, bier en wijn. Parkeren is gratis.

De rest van de attracties in het nieuwe Rotterdamse pretpark gaat de komende jaren in verschillende fases open. In 2020 moet alles af zijn.ZIE OOK: Eerste attractie van Attractiepark Rotterdam in oktober open

Reacties