Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Opening van eerste attractie in Attractiepark Rotterdam uitgesteld

11-10-2017, 18.15 uur

De opening van de eerste attractie in het nieuwe Attractiepark Rotterdam is minstens een maand uitgesteld. Eigenlijk zou het 42 meter hoge draaiende restaurant UfO op zondag 1 oktober in gebruik genomen worden. Dat wordt nu "medio november", laat mede-initiatiefnemer Sander van Oyen aan Looopings weten.

"Er zijn wat onvoorziene zaken aan het licht gekomen", legt de ondernemer uit. "We hebben nog wat tijd nodig om de puntjes op de i te zetten." Het management neemt contact op met mensen die al een reservering hadden voor deze maand.

Van Oyen noemt zijn nieuwe restaurant "de leukste eetattractie van Nederland". Bezoekers kunnen straks gebruikmaken van ontbijt-, lunch-, high tea- en gourmetarrangementen in buffetvorm, voor 25 tot 45 euro per persoon. De prijzen zijn inclusief frisdrank, bier en wijn. Parkeren is gratis.

De rest van de attracties in het nieuwe Rotterdamse pretpark gaat de komende jaren in verschillende fases open. In 2020 moet alles af zijn.Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be