Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gooit Python opnieuw onaangekondigd dicht

10-10-2017, 12.20 uurBeeld: Cindy Vervuren

Efteling-bezoekers komen vandaag voor een onaangename verrassing te staan. De Python blijkt onverwachts dicht te zijn. Het pretpark heeft de beroemde achtbaan vanochtend plotseling toegevoegd aan de lijst met gesloten attracties.

Sinds vanochtend staat op de officiële onderhoudslijst dat de Python van 10 tot en met 11 oktober buiten gebruik is vanwege een geplande onderhoudsbeurt. Tot nu toe kwam de rollercoaster niet in de lijst voor.

Afgelopen maanden flikte de Efteling hetzelfde kunstje. Toen werd op 12 september bekend dat de Python op 12 en 13 september gesloten zou zijn voor onderhoud. Het park bood geen excuses aan voor de belabberde communicatie. "De onderhoudskalender kan altijd wijzigen", luidde de reactie.

Komende winter is de Python enkele maanden gesloten voor een grootschalige renovatie. Bijna de volledige baan wordt dan gesloopt en opnieuw gebouwd. Exacte data zijn nog niet bekend. De opknapbeurt werd al meermaals uitgesteld.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be