Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Nieuw logo Ouwehands Dierenpark nu alweer vervangen

10-10-2017, 11.45 uur

Het nieuwe logo van Ouwehands Dierenpark beviel kennelijk toch niet zo goed. Nog geen acht maanden na de introductie van een nieuw beeldmerk komt de Utrechtse dierentuin alweer met een ander logo.

Het vorige logo, dat in februari gepresenteerd werd, bevatte alleen vijf zwarte vormpjes die een pandagezicht moesten voorstellen. In de jaren daarvoor hanteerde het park een speels symbool met kleurrijke silhouetten van een ijsbeer, een giraf en een olifant. Het huidige logo bevat de silhouetten van een reuzenpanda, een olifant en een giraf.

Ouwehands Dierenpark verwachtte in eerste instantie heel veel van de twee reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya, die sinds begin juni te zien zijn. De populariteit van de beesten valt echter vies tegen. Van topdrukte was afgelopen zomer geen sprake.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be