Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Forse prijsverschillen bij Efteling-souvenirs

09-10-2017, 10.16 uur

Bezoekers van de Efteling zijn gewaarschuwd. Wie bijzondere Efteling-souvenirs wil aanschaffen, is buiten het pretpark vaak veel goedkoper uit. Verschillende Efteling-miniaturen kosten in het attractiepark een stuk meer dan in verschillende tuincentra, waar dezelfde producten ook in de schappen liggen.

Dat blijkt uit onderzoek van een ijverige fan, die de prijzen van verschillende Efteling-souvenirtjes met elkaar vergeleek.

Zo vraagt de Efteling 50 euro voor een miniatuur van Pinokkio. Klanten van tuincentrum Kolbach in Rijswijk betalen ruim 16 euro minder. Een miniatuur van Roodkapje kost in de Efteling 55 euro, terwijl tuincentrum AVRI in Oosteind genoegen neemt met 37,50 euro.

De Efteling-miniaturen zijn uitgebracht door de firma Luville, gespecialiseerd in het maken van kersthuisjes.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be