Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gigantische rijen bij nieuw Halloween-spookhuis in Walibi

09-10-2017, 21.44 uur

Het nieuwe Halloween-spookhuis Below in Walibi Holland kampt nog met opstartproblemen. Het pretpark lijkt zich verkeken te hebben op de capaciteit van de horrorattractie. Hoewel bezoekers vooraf een tijdslot moeten aanvragen, stonden er de afgelopen dagen gigantische rijen.

Meerdere bezoekers laten aan Looopings weten dat ze ruim twee uur hebben staan wachten voordat ze naar binnen konden. Op Twitter klaagt iemand dat hij na anderhalf uur wachten te horen kreeg dat de rij nog twee uur zou duren. Medewerkers hebben hem aangeraden om naar huis te gaan en zijn geld terug te vragen.

"We hebben inderdaad last gehad van lange wachttijden bij Below", geeft een woordvoerder toe. Tot overmaat van ramp traden er meermaals technische storingen op. Walibi zegt er alles aan gedaan te hebben om daar "zo goed mogelijk mee om te gaan". "Bijvoorbeeld door spookhuizen langer open te houden en door mensen een alternatief te bieden in de vorm van nieuwe tickets."

Een kaartje voor Below kost 15 euro per persoon. In het spookhuis dalen kleine groepjes af richting een duister riool. Daar maken ze in speciale kledij een angstaanjagende wandeltocht door een donker gangenstelsel dat vol staat met water. Walibi spreekt over het "ziekste spookhuis ooit".

De volgende Fright Night vindt aanstaande vrijdag plaats.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be