Walibi Holland

Gigantische rijen bij nieuw Halloween-spookhuis in Walibi

09-10-2017, 21:44 uur | Reacties

Het nieuwe Halloween-spookhuis Below in Walibi Holland kampt nog met opstartproblemen. Het pretpark lijkt zich verkeken te hebben op de capaciteit van de horrorattractie. Hoewel bezoekers vooraf een tijdslot moeten aanvragen, stonden er de afgelopen dagen gigantische rijen.

Meerdere bezoekers laten aan Looopings weten dat ze ruim twee uur hebben staan wachten voordat ze naar binnen konden. Op Twitter klaagt iemand dat hij na anderhalf uur wachten te horen kreeg dat de rij nog twee uur zou duren. Medewerkers hebben hem aangeraden om naar huis te gaan en zijn geld terug te vragen.

ZIE OOK: Video: kijk binnen in Walibi's nieuwe Halloween-attractie Below

"We hebben inderdaad last gehad van lange wachttijden bij Below", geeft een woordvoerder toe. Tot overmaat van ramp traden er meermaals technische storingen op. Walibi zegt er alles aan gedaan te hebben om daar "zo goed mogelijk mee om te gaan". "Bijvoorbeeld door spookhuizen langer open te houden en door mensen een alternatief te bieden in de vorm van nieuwe tickets."

Een kaartje voor Below kost 15 euro per persoon. In het spookhuis dalen kleine groepjes af richting een duister riool. Daar maken ze in speciale kledij een angstaanjagende wandeltocht door een donker gangenstelsel dat vol staat met water. Walibi spreekt over het "ziekste spookhuis ooit".

De volgende Fright Night vindt aanstaande vrijdag plaats.

ZIE OOK: Walibi Holland: 'Below is ons ziekste Halloween-spookhuis ooit'

Reacties