Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Pretparkfan door het lint vanwege gesloten zweefmolen

09-10-2017, 15.29 uur

Een pretparkfan uit Eindhoven is ontzettend kwaad op Walibi Holland. Hij is zelfs zo boos dat hij besloten heeft om geen geld meer uit te geven in het attractiepark tot zijn eisen zijn ingewilligd. De aanleiding: een zweefmolen in Walibi gaat tijdens Halloween-avonden al om 17.00 uur dicht.

Onacceptabel, vindt vaste bezoeker Freek Nellestijn. De abonnementhouder wijdde de afgelopen dagen al bijna twintig tweets aan zijn frustraties. "Wat een kutstreek van Walibi", foeterde de knul zaterdagavond. "Slaat werkelijk nergens op. Ik ga pas geld uitgeven in het park wanneer het is aangepast. Pauperpark."

Tot zijn verbazing had Walibi het beleid zondag nog niet gewijzigd. "Helaas nog geen verandering van de sluitingstijd bij de zweefmolen. Wordt voor mij een goedkope Halloween."

Volgens het pretpark heeft de vroege sluiting te maken met aangescherpte veiligheidsprocedures. Die uitleg accepteert Nellestijn echter niet. "Waarom kon het dan wel in de afgelopen zestien jaar? Dit antwoord slaat als een tang op een varken." De fan dreigt zijn abonnement op te zeggen. "Dit gaat na acht jaar serieus invloed hebben op mijn Walibi Pas-bezit."

Walibi Holland is tijdens de Halloween Fright Nights open tot 23.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be