Walibi Holland

Pretparkfan door het lint vanwege gesloten zweefmolen

09-10-2017, 15:29 uur | Reacties

Een pretparkfan uit Eindhoven is ontzettend kwaad op Walibi Holland. Hij is zelfs zo boos dat hij besloten heeft om geen geld meer uit te geven in het attractiepark tot zijn eisen zijn ingewilligd. De aanleiding: een zweefmolen in Walibi gaat tijdens halloweenavonden al om 17.00 uur dicht.

Onacceptabel, vindt vaste bezoeker Freek Nellestijn. De abonnementhouder wijdde de afgelopen dagen al bijna twintig tweets aan zijn frustraties. "Wat een kutstreek van Walibi", foeterde de knul zaterdagavond. "Slaat werkelijk nergens op. Ik ga pas geld uitgeven in het park wanneer het is aangepast. Pauperpark."


ZIE OOK: Megadrukte bij Fright Nights in Walibi Holland: spookhuizen uitverkocht

Tot zijn verbazing had Walibi het beleid zondag nog niet gewijzigd. "Helaas nog geen verandering van de sluitingstijd bij de zweefmolen. Wordt voor mij een goedkope Halloween."

Volgens het pretpark heeft de vroege sluiting te maken met aangescherpte veiligheidsprocedures. Die uitleg accepteert Nellestijn echter niet. "Waarom kon het dan wel in de afgelopen zestien jaar? Dit antwoord slaat als een tang op een varken." De fan dreigt zijn abonnement op te zeggen. "Dit gaat na acht jaar serieus invloed hebben op mijn Walibi Pas-bezit."

Walibi Holland is tijdens de Halloween Fright Nights open tot 23.00 uur.

ZIE OOK: Superfan Walibi doet haar verhaal: 'Mensen accepteren het niet'

Reacties