Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: Eddie de Clown steelt de show tijdens Fright Nights in Walibi

08-10-2017, 13.15 uur

Halloween-mascotte Eddie de Clown is terug van weggeweest. Vorig jaar moest de beroemde horrorclown tijdens de Fright Nights in Walibi Holland genoegen nemen met een bijrol. Dit jaar heeft hij voor het eerst zijn eigen themagebied Eddie's Area.

Fans komen daar oog in oog te staan met het icoon van het Halloween-evenement in de polder. Het "monsterlijke toevluchtsoord" bestaat onder meer uit een meet-and-greet-locatie, foodtrucks, een bar en scare actors.

Gisteren was de nieuwe scare zone voor het eerst geopend. Blikvanger van het gebied is een enorm podium met sculpturen en vuureffecten. Tussen de meet-and-greets door geeft Eddie daar kleinschalige voorstellingen.

In Eddie's Area staan verder onder meer vuurkorven en een schuilplaats in de vorm van een oude botsautokraam. Scare actors in het gebied worden Travelers genoemd. De soundtrack bestaat voornamelijk uit hardcoremuziek. Toegang tot de zone is inbegrepen bij de entreeprijs.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be