Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Halloween Nightmares

'Megaspookhuis in Utrecht slaat de plank volledig mis'

06-10-2017, 23.06 uurBeeld: Dion Varossieau

De bedenkers van het nieuwe megaspookhuis Halloween Nightmares in Utrecht zijn verkeerd bezig. Dat vindt Rudy Hellewegen, één van de belangrijkste personen achter de populaire Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Hij uit felle kritiek op de organisatie van het Utrechtse spookhuis.

Bij Halloween Nightmares moest onlangs een vrouw per ambulance worden afgevoerd omdat ze in shock was geraakt. "Nou, dan heb ik mijn werk goed gedaan", reageerde creatief leider Dion Varossieau. Die opmerking schoot bij Hellewegen helemaal in het verkeerde keelgat.

"Sorry hoor, maar als je iemand moedwillig de ambulance injaagt, dan sla je de plank volledig mis", schrijft Hellewegen op Facebook. "Vergelijk Halloween vieren eens met een ritje in een achtbaan; je weet dat je je doodsangsten kunt tarten op een veilige manier."

Bij Walibi staat veiligheid dan ook op de eerste plek, zegt de halloween-expert. "Dit is al zeventien jaar de stelregel van de Halloween Fright Nights; tegen de grens, maar nooit erover. Je weet dat het veilig is. Dus laten we het vooral leuk houden met z’n allen."

Overigens heeft Hellewegen naar eigen zeggen geen enkel bezwaar tegen de komst van nieuwe halloweenattracties in Nederland. "Hoe meer halloweenfeesten, hoe beter."

Halloween Nightmares, gelegen in het Utrechtse winkelcentrum The Wall, ging eind september open. De Fright Nights in Walibi Holland beginnen morgen.

Meer Halloween Nightmares
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be