Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Zo pikant is het nieuwe halloweenspookhuis van Movie Park Germany

06-10-2017, 16.43 uur

Het nieuwe halloweenspookhuis Hostel in Movie Park Germany is in veel opzichten behoorlijk gewaagd. Bezoekers die het perverse haunted house betreden, maken een wandeling door een smoezelig bordeel. Daar worden ze geconfronteerd met heel wat erotisch getinte scènes.

Zo wordt onder meer expliciet getoond hoe prostituees de liefde bedrijven. Schaarsgeklede actrices vragen passanten of ze zin hebben in een snelle wip. Pikante silhouetten naast hen laten weinig aan de verbeelding over. Ook is er een peeskamer vol met gekreun. Even verderop staat een bureau met tissues en een laptop die een ongecensureerde pornofilm vertoont.

Na de rosse buurt passeren gasten onder meer enkele gruwelijke martelkamers. Het spookhuis van duizend vierkante meter, gebouwd door de Nederlandse firma Del Dracco Entertainment, is gebaseerd op de horrorfilm Hostel uit 2004. Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.

Het Halloween Horror Fest in Movie Park begint morgen. Looopings kreeg alvast een voorproefje.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be