Movie Park Germany

Zo pikant is het nieuwe halloweenspookhuis van Movie Park Germany

06-10-2017, 16:43 uur | Reacties

Het nieuwe halloweenspookhuis Hostel in Movie Park Germany is in veel opzichten behoorlijk gewaagd. Bezoekers die het perverse haunted house betreden, maken een wandeling door een smoezelig bordeel. Daar worden ze geconfronteerd met heel wat erotisch getinte scènes.

Zo wordt onder meer expliciet getoond hoe prostituees de liefde bedrijven. Schaarsgeklede actrices vragen passanten of ze zin hebben in een snelle wip. Pikante silhouetten naast hen laten weinig aan de verbeelding over. Ook is er een peeskamer vol met gekreun. Even verderop staat een bureau met tissues en een laptop die een ongecensureerde pornofilm vertoont.


ZIE OOK: Movie Park Germany presenteert bloederig 18-plus-spookhuis: 'Gruwelijk en pervers'

Na de rosse buurt passeren gasten onder meer enkele gruwelijke martelkamers. Het spookhuis van duizend vierkante meter, gebouwd door de Nederlandse firma Del Dracco Entertainment, is gebaseerd op de horrorfilm Hostel uit 2004. Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.

Het Halloween Horror Fest in Movie Park begint morgen. Looopings kreeg alvast een voorproefje.ZIE OOK: Video: kijk binnen in Walibi's nieuwe Halloween-attractie Below

Reacties