Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-app gehackt: bezoekers kunnen zelf show starten

05-10-2017, 16.26 uur

Dankzij een lek in een officiële smartphone-app van de Efteling kan iedereen overal ter wereld handmatig een Efteling-show starten.

Het attractiepark lanceerde afgelopen zomer de nieuwe app 'Help Klaas Vaak Zand Zoeken', met een interactieve speurtocht door vakantiepark Efteling Bosrijk. Wie alle minigames in de app uitspeelt, krijgt de kans om één keer het Zandkasteel van Klaas Vaak tot leven te wekken.

Dan begint er een veertig seconden durend showtje met muziek, geluidseffecten en watereffecten. Het kasteel bevindt zich in een vijver midden in het bungalowpark.

Een creatieve hacker, die anoniem wil blijven, heeft het voor elkaar gekregen om de app te kraken. Hij bouwde een speciale website waarmee iedereen de voorstelling bij het Zandkasteel direct kan activeren. Looopings nam de proef op de som en ontdekte dat de site feilloos werkt.Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be