Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Halloween Nightmares

'Vrouw in shock afgevoerd bij megaspookhuis Utrecht'

01-10-2017, 21.26 uur

Een vrouwelijke bezoeker van megaspookhuis Halloween Nightmares in Utrecht is vrijdagavond per ambulance afgevoerd omdat ze een rolberoerte kreeg. Dat beweert creatief leider Dion Varossieau. Volgens hem was de vrouw zo hard geschrokken dat ze in een toestand van shock terechtkwam.

In totaal moesten er volgens Varossieau vijf hyperventilerende gasten voortijdig naar buiten worden gebracht. De bedenker is behoorlijk trots op de pijnlijke incidenten. "Nou, dan heb ik mijn werk goed gaan", vertelt hij in een interview met het AD.

Halloween Nightmares bevindt zich in het Utrechtse winkelcentrum The Wall, aan de snelweg A2. Bezoekers maken een wandeling van ongeveer anderhalve kilometer door tientallen kamers met clowns en andere freaks. De entreeprijs bedraagt 15 euro. Per uur kunnen zo'n honderd mensen naar binnen.

Volgens de organisatie is Halloween Nightmares het grootste spookhuis van de Benelux, maar die bewering wordt door anderen in twijfel getrokken.

De horrorattractie blijft minimaal drie maanden open. De organisatie is er echter nu al "90 procent zeker" van dat die periode verlengd gaat worden.

Meer Halloween Nightmares
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be