Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: illegaal huwelijksaanzoek in Disneyland Paris

03-10-2017, 21.31 uur

In Disneyland Paris heeft afgelopen weekend een illegaal huwelijksaanzoek plaatsgevonden. Om zijn vriendin te verrassen, had een man zich zondagochtend tegen de regels in verkleed als het Beest uit de Disney-film Belle en het Beest. De vrouw droeg zelf een gele baljurk.

Officieel mogen volwassenen zich niet verkleden in Disneyland Paris, om verwarring met de 'echte' Disney-personages te voorkomen. Beveiligers kregen het nep-Beest dan al snel in de smiezen. Om het magische moment niet te verpesten, kreeg de man wel toestemming om het aanzoek te doen.

Onder luid applaus van toegestroomde bezoekers zei de vrouw 'ja'. Een kennis van het koppel filmde het tafereel. De man droeg bovendien een GoPro-camera op zijn borst. Na afloop moesten de verloofde tortelduifjes weer vertrekken.

Overigens organiseert Disneyland Paris zelf ook exclusieve huwelijksaanzoeken, maar dan tegen betaling. Voor honderden euro's kunnen bezoekers verschillende plekken in de Disney-parken afhuren om hun prins of prinses ten huwelijk te vragen.







Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be