Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hoog bezoek bij première nieuwe Efteling-musical

01-10-2017, 13.24 uur

In het bijzijn van niemand minder dan prinses Laurentien is zaterdag de nieuwe Efteling-voorstelling Sprookjessprokkelaar de Musical in première gegaan. Samen met Paul van Loon schreef Laurentien van Oranje het kinderboek De Sprookjessprokkelaar, waarop de musical gebaseerd werd.

Op de rode loper lieten ook onder meer Bridget Maasland en Yvonne Jaspers zich zien. De show met zang, muziek en dans gaat over het 12-jarige meisje Sterre, dat op zoek gaat naar een sprookjesbibliotheek. Elke voorstelling spelen eenmalig tien kinderen en hun opa's en oma's mee.

"Door het gebruik van verrijdbare trappen en de toevoeging van acrobatiek krijgt dit boekverhaal een eigen visuele taal op het toneel", vertelt choreograaf Daan Wijnands. Er wordt ook gebruikgemaakt van videoprojecties.

Sprookjessprokkelaar de Musical wordt tot begin maart 2018 op weekenddagen en in vakanties opgevoerd in het Efteling Theater. Kaarten kosten 21,95 euro voor de eerste rang of 16,95 euro voor de tweede rang. Sinds 20 september vonden er al try-outs plaats.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be