Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Unieke kans: stage bij ontwerpafdeling Toverland

01-10-2017, 13.58 uur

Een bijzondere kans voor pretparkfans die er altijd al van gedroomd hebben om mee te helpen met het ontwerpen van attracties. Toverland is op zoek naar een stagiair voor de afdeling 'imagineering'. Daar worden nieuwe attracties bedacht en uitgetekend.

De stage van minimaal vier dagen per week loopt van januari of februari tot en met juli 2018. "Wij zoeken een stagiair met een groot gevoel voor eigenaarschap, creativiteit en een gezonde dosis lef en pit om onze afdeling te versterken", luidt de wervingstekst. Het hebben van "een rijke fantasie en verbeeldingskracht" is een vereiste.

In de zomer van 2018 opent Toverland het nieuwe themagebied Avalon, met tovenaar Merlijn in de hoofdrol. Van de stagiair wordt verwacht dat hij of zij affiniteit heeft met "authentieke en ambachtelijke grafische stijlen en illustratietechnieken, waaronder kalligrafie en Middeleeuwse boekdrukkunst".

De uitverkorene krijgt onder meer de opdracht om verhaallijnen en schetsen te vertalen naar "concrete voorstellingen en grafische uitwerkingen". Er is een stagevergoeding beschikbaar. Daarnaast krijgt de stagiair gratis toegang tot Toverland en enkele andere pretparken.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be