Attractiepark Toverland

Unieke kans: stage bij ontwerpafdeling Toverland

01-10-2017, 13:58 uur | Reacties

Een bijzondere kans voor pretparkfans die er altijd al van gedroomd hebben om mee te helpen met het ontwerpen van attracties. Toverland is op zoek naar een stagiair voor de afdeling 'imagineering'. Daar worden nieuwe attracties bedacht en uitgetekend.

De stage van minimaal vier dagen per week loopt van januari of februari tot en met juli 2018. "Wij zoeken een stagiair met een groot gevoel voor eigenaarschap, creativiteit en een gezonde dosis lef en pit om onze afdeling te versterken", luidt de wervingstekst. Het hebben van "een rijke fantasie en verbeeldingskracht" is een vereiste.


ZIE OOK: Indrukwekkend stageproject: Laura (18) restaureert Efteling-beeld

In de zomer van 2018 opent Toverland het nieuwe themagebied Avalon, met tovenaar Merlijn in de hoofdrol. Van de stagiair wordt verwacht dat hij of zij affiniteit heeft met "authentieke en ambachtelijke grafische stijlen en illustratietechnieken, waaronder kalligrafie en Middeleeuwse boekdrukkunst".

De uitverkorene krijgt onder meer de opdracht om verhaallijnen en schetsen te vertalen naar "concrete voorstellingen en grafische uitwerkingen". Er is een stagevergoeding beschikbaar. Daarnaast krijgt de stagiair gratis toegang tot Toverland en enkele andere pretparken.

ZIE OOK: Droom komt uit: Nederlandse pretparkfan ontwerpt achtbaan voor Legoland

Reacties