Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: kijk binnen in Walibi's nieuwe halloweenattractie Below

30-09-2017, 20.27 uur

Benieuwd naar het nieuwe halloween-spookhuis Below in Walibi Holland? Looopings kan alvast een klein voorproefje op de bijzondere horrorattractie geven. Below draait om een zoektocht naar ongedierte in een ondergronds gangenstelsel.

Bezoekers betreden het haunted house via een ouderwets tankstation. In de kelder krijgen ze speciale pakken aan. Daarna neemt een paniekerige gids de gasten in kleine groepjes mee richting een grote lift. Die brengt de ongediertebestrijders naar een duister riool, dat vol staat met water.

Wat volgt is een onheilspellende expeditie die niet voor alle deelnemers goed afloopt. Er wordt gebruikgemaakt van veel speciale effecten, waaronder watervallen.

Een wandeling door Below duurt ongeveer tien minuten. Filmen in het spookhuis is eigenlijk ten strengste verboden, maar Looopings kan wel de eerste minuut van de attractie laten zien.

Volgens een entertainmentmanager van het pretpark is Below de ziekste halloween-ervaring die Walibi ooit heeft neergezet. Een kaartje kost 15 euro. De Halloween Fright Nights barsten los op zaterdag 7 oktober.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be