Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: kijk binnen in Walibi's nieuwe Halloween-attractie Below

30-09-2017, 20.27 uur | Reacties

Benieuwd naar het nieuwe Halloween-spookhuis Below in Walibi Holland? Looopings kan alvast een klein voorproefje op de bijzondere horrorattractie geven. Below draait om een zoektocht naar ongedierte in een ondergronds gangenstelsel.

Bezoekers betreden het haunted house via een ouderwets tankstation. In de kelder krijgen ze speciale pakken aan. Daarna neemt een paniekerige gids de gasten in kleine groepjes mee richting een grote lift. Die brengt de ongediertebestrijders naar een duister riool, dat vol staat met water.


ZIE OOK: Walibi Holland: 'Below is ons ziekste Halloween-spookhuis ooit'

Wat volgt is een onheilspellende expeditie die niet voor alle deelnemers goed afloopt. Er wordt gebruikgemaakt van veel speciale effecten, waaronder watervallen.

Een wandeling door Below duurt ongeveer tien minuten. Filmen in het spookhuis is eigenlijk ten strengste verboden, maar Looopings kan wel de eerste minuut van de attractie laten zien.

Volgens een entertainmentmanager van het pretpark is Below de ziekste Halloween-ervaring die Walibi ooit heeft neergezet. Een kaartje kost 15 euro. De Halloween Fright Nights barsten los op zaterdag 7 oktober.ZIE OOK: Bezoekers halloween-spookhuis Walibi Holland moeten door water lopen

Reacties