Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Medewerkers Walibi vinden gehoorapparaten, föhn en Mickey Mouse-knuffel

03-11-2017, 14.46 uurBeeld: @HesselB_98

In Walibi Holland verliezen bezoekers soms de gekste dingen. Naast honderden telefoons, portemonnees, sleutels, brillen en bankpasjes lieten gasten de afgelopen jaren ook een hoop merkwaardige voorwerpen achter. Dat blijkt uit een overzicht van de website iLost.

Zo troffen medewerkers onder meer twee gehoorapparaten, een föhn, drie paar schoenen, elf actiefoto's, een wandelstok en een kenteken aan. Verder bleven het gezelschapsspel Hints, een hartslagmeter, een meisjespop, een inhalator van een astmapatiënt, een cd van de Marokkaanse zanger Rahali Hassan en een knuffel van Mickey Mouse liggen.

Maar liefst 423 items werden tot nu toe niet door iemand geclaimd. Wie een gevonden voorwerp herkent, kan iLost een berichtje sturen. Walibi Holland is tot vrijdag 30 maart 2018 gesloten.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be