Fabrikanten

Beroemde pretparkbeurs komt naar Amsterdam in 2018

29-09-2017, 14:40 uur | Reacties

Nederlandse pretparkfans hebben geluk. De bekende attractiebeurs Euro Attractions Show (EAS) komt volgend jaar naar Amsterdam. Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 september 2018 vindt de EAS plaats in evenementencentrum RAI.

Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. In 2009 en 2014 was de EAS ook al in Amsterdam te vinden.


ZIE OOK: Pretparkbeurs in Barcelona trekt ruim twaalfduizend bezoekers

Op de beurs presenteren honderden fabrikanten uit de recreatiewereld de nieuwste snufjes op het gebied van attracties. Bekende attractiebouwers als Vekoma, Intamin, Mack Rides, Gerstlauer, ETF Ride Systems en Great Coasters International zijn jaarlijks van de partij. Er is ook aandacht voor zwembaden, dierentuinen, hotels, musea, festivals en cruisemaatschappijen.

Deze week vond het evenement plaats in de Duitse hoofdstad Berlijn. Er kwamen 12.400 bezoekers op af, iets minder dan vorig jaar in Barcelona.

De organisatie is zeer tevreden. "Professionals uit de amusementsindustrie hebben niet alleen de laatste innovaties kunnen ontdekken: er was ook ruimte om serieus zaken te doen", staat in een persbericht. "De beurs is de belangrijkste plek voor pretparken om nieuwe attracties aan te kopen."ZIE OOK: Pretparkdirecteuren doen boekje open over hun werk

Reacties