Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Karls Erlebnis-Dorf Elstal

Nieuwe achtbaan krijgt chips-thema

09-10-2017, 11.01 uur

Chipsliefhebbers opgelet: een nieuwe achtbaan in Duitsland krijgt een wel heel bijzonder thema. Familiepretpark Karls Erlebnis-Dorf - gelegen in de buurt van Berlijn - opent volgend jaar een rollercoaster die helemaal in het teken staat van chips.

Tijdens een ritje kunnen passagiers zien hoe chips gemaakt worden van aardappelen. De achtbaan wordt gebouwd door fabrikant ABC Rides uit Zwitserland. Over de hoogte en de snelheid is nog niets bekend. Er zijn al wel enkele concept-arts verschenen.

Karls Erlebnis-Dorf groeit langzaam maar zeker uit van een recreatiepark met een boerderijthema tot een volwaardig attractiepark. Er waren al glijbanen, speeltoestellen, springkussens en een tractorbaan te vinden. In totaal heeft Karls vijf vestigingen in Duitsland.



Meer Karls Erlebnis-Dorf Elstal
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be