Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

RollerCoaster Tycoon Classic nu beschikbaar voor Windows en Mac

29-09-2017, 13.13 uur

Goed nieuws voor RollerCoaster Tycoon-fans van het eerste uur. Pretparkspel RollerCoaster Tycoon Classic is nu ook beschikbaar voor Windows en Mac. Voor 20 euro kan iedereen een stukje nostalgie in huis halen.

De game is een combinatie van de originele versie van RollerCoaster Tycoon uit 1999 en RollerCoaster Tycoon 2 uit 2002, aangevuld met de uitbreidingspakketten Wacky Worlds en Time Twister. Er zijn 95 verschillende scenario's beschikbaar.

"Toen ik de RollerCoaster Tycoon-serie bijna twee decennia geleden bedacht, had ik nooit durven dromen dat zo veel mensen over de hele wereld er anno 2017 nog steeds van zouden genieten", vertelt ontwikkelaar Chris Sawyer. "Het is fantastisch om te zien dat fans de klassieke speelervaring nog steeds waarderen."

RollerCoaster Tycoon Classic downloaden kan via gameplatform Steam. Sinds eind vorig jaar was het spel al beschikbaar voor smartphones.



Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be