Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Video: bizarre gevonden voorwerpen in Europa-Park

29-09-2017, 15.45 uur

In Europa-Park worden heel wat merkwaardige voorwerpen aangetroffen. Bezoekers van het Duitse attractiepark verliezen soms de gekste dingen, blijkt uit een video van fansite De Vijf Zintuigen. De pretparkfans mochten een kijkje nemen in het magazijn waar alle gevonden items worden gedocumenteerd en bewaard.

Presentator Bram Limberger trof onder andere een lader voor een accuboormachine, een föhn en een stekkerdoos aan. En daar blijft het niet bij: de afdeling krijgt zo nu en dan ook pruiken, protheses en zelfs bh's binnen.

Rugzakken, juwelen, horloges, mobiele telefoons, kledingstukken en brillen worden het vaakst verloren. Lang niet alle gevonden voorwerpen vinden hun weg terug naar de rechtmatige eigenaar. Van petten en mutsen wordt bijvoorbeeld slechts 7 procent weer opgehaald.

Items die na een half jaar nog niet zijn opgehaald, worden gerecycled of aan een goed doel geschonken.Meer Europa-Park
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be