Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Video: bizarre gevonden voorwerpen in Europa-Park

29-09-2017, 15.45 uur

In Europa-Park worden heel wat merkwaardige voorwerpen aangetroffen. Bezoekers van het Duitse attractiepark verliezen soms de gekste dingen, blijkt uit een video van fansite De Vijf Zintuigen. De pretparkfans mochten een kijkje nemen in het magazijn waar alle gevonden items worden gedocumenteerd en bewaard.

Presentator Bram Limberger trof onder andere een lader voor een accuboormachine, een föhn en een stekkerdoos aan. En daar blijft het niet bij: de afdeling krijgt zo nu en dan ook pruiken, protheses en zelfs bh's binnen.

Rugzakken, juwelen, horloges, mobiele telefoons, kledingstukken en brillen worden het vaakst verloren. Lang niet alle gevonden voorwerpen vinden hun weg terug naar de rechtmatige eigenaar. Van petten en mutsen wordt bijvoorbeeld slechts 7 procent weer opgehaald.

Items die na een half jaar nog niet zijn opgehaald, worden gerecycled of aan een goed doel geschonken.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be