Efteling

Efteling-feestje op Amsterdam Centraal valt in het water

29-09-2017, 22:26 uur | Reacties

Een Efteling-feestje op treinstation Amsterdam Centraal is vrijdagavond volledig in het water gevallen. Op Facebook hadden zich ruim zeshonderd mensen aangemeld voor het evenement 'Dansen op Efteling-muziek op Amsterdam Centraal Station'. Nog eens vierduizend mensen lieten weten geïnteresseerd te zijn.

Uiteindelijk kwam er slechts een handjevol personen opdagen. "Waar is dat feestje dan?", schrijft Annick de Goede op Facebook. "Nou. Lekker druk zeg", zegt Hans van Verseveld over de troosteloze bedoening. Op de Facebook-pagina van het evenement verschenen foto's van haast lege gangen.


ZIE OOK: Efteling-muziek in Amsterdam Centraal om hangjeugd weg te jagen

De aanleiding voor de bijeenkomst was een nieuwsbericht van Looopings over Efteling-muziek op het station. In de IJpassage worden tegenwoordig Efteling-deuntjes gedraaid om hangjongeren en zwervers op afstand te houden.

Voor drie studentes - Anne Steijn, Cintha Kamp en Rose Roeterink - was het nieuws juist een reden om een feestje te organiseren. De drie nodigden heel Nederland via Facebook uit om mee te komen dansen op muziek van Efteling-attracties als Carnaval Festival en De Indische Waterlelies. "We hopen op duizend mensen", zei Kamp eerder.

ZIE OOK: 1500 mensen melden zich aan voor Facebook-evenement 'Karpervissen in de Efteling'

Reacties