Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-feestje op Amsterdam Centraal valt in het water

29-09-2017, 22.26 uur

Een Efteling-feestje op treinstation Amsterdam Centraal is vrijdagavond volledig in het water gevallen. Op Facebook hadden zich ruim zeshonderd mensen aangemeld voor het evenement 'Dansen op Efteling-muziek op Amsterdam Centraal Station'. Nog eens vierduizend mensen lieten weten geïnteresseerd te zijn.

Uiteindelijk kwam er slechts een handjevol personen opdagen. "Waar is dat feestje dan?", schrijft Annick de Goede op Facebook. "Nou. Lekker druk zeg", zegt Hans van Verseveld over de troosteloze bedoening. Op de Facebook-pagina van het evenement verschenen foto's van haast lege gangen.

De aanleiding voor de bijeenkomst was een nieuwsbericht van Looopings over Efteling-muziek op het station. In de IJpassage worden tegenwoordig Efteling-deuntjes gedraaid om hangjongeren en zwervers op afstand te houden.

Voor drie studentes - Anne Steijn, Cintha Kamp en Rose Roeterink - was het nieuws juist een reden om een feestje te organiseren. De drie nodigden heel Nederland via Facebook uit om mee te komen dansen op muziek van Efteling-attracties als Carnaval Festival en De Indische Waterlelies. "We hopen op duizend mensen", zei Kamp eerder.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be