Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde

Twee nieuwe halloween-spookhuizen in Belgisch pretpark Bellewaerde

28-09-2017, 17.47 uur

Het Belgische pretpark Bellewaerde introduceert dit jaar voor het eerst Halloween-spookhuizen waar bezoekers extra voor moeten betalen. Het attractiepark presenteert twee nieuwe haunted houses: Camping Corpse en Mortal Mine.

"Ze zijn voor Bellewaerde-normen een stuk heftiger dan voorgaande jaren", zegt een woordvoerder. De spookhuizen liggen in een gebied met de naam Horror District. "Deze zone is voornamelijk bedoeld voor de echte fans van heftige en angstaanjagende scènes."

Omdat bezoekers nu moeten bijbetalen, was er voor de spookhuizen meer budget beschikbaar dan voorheen. "Hierdoor kunnen we qua thematisering, invulling en effecten iets verder gaan dan de bestaande haunted houses", legt de voorlichter uit. Voor één spookhuis betalen bezoekers 5 euro. Beide huizen samen kosten 9 euro.

Het Halloween-evenement van Bellewaerde heet Fiësta Mortal. Er zijn ook twee gratis spookhuizen - Freaky Forest en Hospital Fa(n)tal - en een familieshow.

Meer Bellewaerde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be