Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Exclusieve fanmeeting in Attractiepark Slagharen

28-09-2017, 15:50 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen legt fans in de watten. Op zaterdag 21 oktober vindt in het Overijsselse pretpark een speciale fanmeeting plaats, met een uitgebreid buffet en gesprekken met directeur Wouter Dekkers. Bovendien mogen deelnemers na sluitingstijd een uur lang ritjes maken in de nieuwe achtbaan Gold Rush.

De triple-launch coaster is tussen 20.30 en 21.30 uur exclusief geopend voor fans. "Het is ook een unieke kans om de achtbaan in het donker te ervaren", zegt een woordvoerder.


ZIE OOK: Knallende opening van nieuwe achtbaan Gold Rush in Slagharen

Deelnemers worden 's ochtends ontvangen met koffie, thee en een lekkernij, gevolgd door een vragensessie met de amicale directeur. 's Avonds is er een buffet inclusief softdrinks, koffie en thee. Tussen 19.30 en 20.00 uur kunnen bezoekers kijken naar avondspektakel Miracle of Lights, een lichtjesparade aangevuld met fonteinen, lasers en vuurwerk.

Deelnemen kost 25 euro, inclusief toegang tot het attractiepark, zwemparadijs Aqua Mexicana en een parkeerticket. Aanmelden kan tot 9 oktober via een formulier op de website van Slagharen. Er zijn ook speciale aanbiedingen voor bezoekers die willen blijven slapen.

ZIE OOK: Toverland geeft rondleiding over bouwplaats nieuwe achtbaan

Reacties