Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Entreeprijs Toverland stijgt met bijna 15 procent

26-09-2017, 08.40 uur

Toverland wordt een stuk duurder. De toegangsprijs van het Limburgse attractiepark gaat volgend jaar met bijna 15 procent omhoog. Dat heeft een woordvoerster bevestigd. Nu betalen bezoekers nog 28 euro om binnen te komen. In het zomerseizoen van 2018 wordt dat 32 euro.

De prijs op internet stijgt van 25,50 euro naar 29,50 euro per persoon. Tijdens de Halloween Nights, als het park tot 23.00 uur open is met extra entertainment, kost een online entreekaartje nu al 30 euro.

Toverland wordt volgend jaar anderhalf keer zo groot, dankzij de komst van een nieuw entreegebied en een themagebied met een spectaculaire wing coaster en een bootjesattractie. Later vandaag onthult het park meer over die uitbreidingsplannen.

De PVV in Limburg liet eerder weten zich zorgen te maken over de stijgende entreeprijs van Toverland. De politieke partij vreest dat het park in Sevenum onbetaalbaar wordt voor de gemiddelde Nederlander als er "Efteling-prijzen" gehanteerd worden. In de Efteling bedraagt de ticketprijs dit jaar 37,50 euro aan de kassa en 35,50 euro online. In juli en augustus kwam daar 2 euro bovenop.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be