Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Directeur Movie Park Germany wil vakantiehuisjes of hotel

24-09-2017, 13.01 uur

Movie Park Germany is bezig met plannen voor de bouw van eigen verblijfsaccommodaties. Directeur Thorsten Backhaus wil dat bezoekers over een tijdje in het Duitse filmpretpark kunnen blijven slapen. Dat vertelt hij in een interview.

"Wij denken nu serieus aan een hotel of lodges op het park", zegt Backhaus in gesprek met de website Parkplanet. "Er zal nog niet binnen een jaar een beslissing over vallen, maar op termijn - zeg, binnen één tot vijf jaar - willen we deze langgekoesterde wens laten uitkomen."

Dit jaar opende Movie Park Germany de Star Trek-lanceerachtbaan Operation Enterprise. Backhaus: "Na Star Trek is het een nieuw statement dat we gaan maken. Een hotel of huisjes zijn nu de noodzaak voor ons. We onderzoeken op dit moment alle mogelijkheden."

In 1993 waren er ook al plannen voor een eigen hotel, toen het park nog Warner Bros. Movie World heette. "De toestemming voor verblijfsrecreatie stamt uit die tijd en is nog steeds geldig."

In 2018 komen er geen grote nieuwe attracties bij. "We werken aan het veranderen en verbeteren van attracties en de service", aldus de directeur. Backhaus volgde in oktober 2014 Nederlander Wouter Dekkers op, die tegenwoordig directeur is van zusterpark Slagharen.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be