Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Achtbaan Walibi Belgium plotseling verdwenen

23-09-2017, 22.18 uurBeeld: Jens Daman

Eén van de rollercoasters van Walibi Belgium is plotseling verdwenen. Het Belgische pretpark heeft de kinderachtbaan La Coccinelle afgebroken. Zowel de keverbaan zelf als het station is inmiddels ontmanteld. Dat is te zien op foto's die Looopings kreeg toegestuurd.

Er zijn bouwhekken neergezet. De attractie moet plaatsmaken voor een nieuwe familieachtbaan, die volgend jaar opengaat. Het is de bedoeling om La Coccinelle later op een andere plek in het park weer op te bouwen.

Vanwege de bouwwerkzaamheden voor de nieuwe achtbaan zijn ook bootjesattractie Gold River Adventure en de paardenbaan Poneys tijdelijk dicht. Het treintje MusicXpress verdwijnt definitief.

Bij zwemparadijs Aqualibi vinden eveneens werkzaamheden plaats. Het overdekte waterpark wordt uitgebreid met een kindergebied van zevenhonderd vierkante meter.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be