Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gratis naar Walibi Holland? Gewoon vragen

23-09-2017, 13.39 uur

Het is een pretparkfan gelukt om gratis entreebewijzen te bemachtigen voor Walibi Holland. Daarvoor hoefde hij alleen maar een brutaal berichtje te sturen aan het pretpark.

Ene Hessel (19) uit Enschede reageerde op goed geluk op een Instagram-bericht van Walibi. "Als jullie twee kaartjes beschikbaar hebben kom ik graag langs dit weekend!", liet hij weten. In eerste instantie hield het park de boot af. "Haha, sorry", luidde het antwoord.

Maar niet veel later volgde er een andere reactie. "Verkrijgbaar is nog niet eens het probleem. Maar je wilde ze gratis hebben, toch? Zullen we eens gek doen?" Daarop antwoordde de knul: "Van mij mag dat altijd!" Vervolgens ontving hij een actiecode waarmee hij gratis tickets kon bestellen.

De Enschedese fanaat kan zijn geluk niet op. "Wat gaaf! Super bedankt!" Op Twitter verschenen screenshots van het opmerkelijke Instagram-gesprek. "Wanneer je Walibi Holland een onschuldig antwoord stuurt en het beter uitpakt dan je had verwacht", zette hij erbij.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be