Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park introduceert nieuwe manier om te winkelen

22-09-2017, 17.04 uur

Winkelen in Europa-Park is een stuk makkelijker geworden. Bezoekers van het Duitse attractiepark kunnen leuke items die ze tegenkomen in souvenirwinkels nu zelf bestellen met behulp van de officiële Europa-Park-app.

Door de QR-code op het label van het souvenirtje te scannen, wordt het product toegevoegd aan een digitale bestellijst. Vervolgens kunnen kopers kiezen of ze de souvenirs thuis willen laten bezorgen of willen laten afleveren bij een Europa-Park-hotel. Dat laatste kan dagelijks tot 14.50 uur.

Sjouwen met tassen is dus niet meer nodig. De nieuwe functie is onderdeel van de laatste update van de Europa-Park-app, die vanaf vandaag gedownload kan worden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be