Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Halloween Nightmares

Honderden levende krekels in grootste spookhuis van de Benelux

21-09-2017, 14.35 uur

Halloween Nightmares, het grootste spookhuis van de Benelux, is niet geschikt voor bezoekers met een insectenfobie. In één van de ruimtes van de nieuwe horrorattractie in Utrecht bevinden zich honderden levende krekels.

"Angsthazen moeten deze kamer met 1200 krekels in het schemerdonker doorkruisen", laat de organisatie weten. "Het legertje insecten zit weliswaar achter glas, maar toch. Hun geluid gaat door merg en been."

Halloween Nightmares staat verder in het teken van clowns, acrobaten en circusdieren. Er wordt gebruikgemaakt van 78 acteurs en speciale effecten als rook, vuur en geluid, verspreid over een looproute van 1,6 kilometer. Dat is bijna een kwart korter dan verwacht. Eerder spraken de initiatiefnemers over een route van twee kilometer.

Het spookhuis bevindt zich in winkelcentrum The Wall naast snelweg A2. De attractie gaat op vrijdag 29 september open. Een bezoek duurt ongeveer veertig minuten. Entreekaarten kosten 15 euro per persoon.

Meer Halloween Nightmares
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be